Marsi Tagged Me...^^

1) selalu bangun pukul berapa?
Erm...around 7-8 ba...hahaha...i mean at home la... At school..6.30 lo..^^
2) ramai kawan lelaki ke perempuan?
erm...balance...haha...^^

3) bila 1st time bercinta?
lol...sensitive issue...hahaha!!

4) tau memasak ke tak? masak apa? (paling superb la yang anda tau masak)
lol...not really...the most is maggi plus egg..haha!!

5) perkara paling lucu yang pernah berlaku dalam hidup anda.
Lol...too many...but hardly remember any now..haha!!
6) perkara paling gila anda buat.
lol...same answer..haha

7) jawatan anda semasa sekolah menengah.
many many posts...13 clubs...all gt posts...prefect...hahaha..^^

8) selalu keluar dengan member tak? berapa kali sebulan?
lol...quite often..haha!!

9) dengan kawan-kawan guna bahasa aku/ saya/ atau nama sendiri?
lol...wat's this? haha...

10) dah berpunya atau tidak? kalau sudah, berapa lama anda kenal si dia?
now is single..hahah!!

11) perkara yang paling pantang sekali apa? means memang yang anda tak suka lah.
lol...no idea...i hope no..haha


12) if ada orang yang baru dikenali mintak no. telefon, apa respon anda?
erm...see first how my mood is tat time..haha!!

13) bila ada je duit, anda suka beli apa?
lol...food!! wahahhaha...

14) nama glamor anda masa sekolah?
allen ba...haha..nothing glamorous..
15) anda selalu habiskan kredit (sms/call) untuk siapa?
For my dear friends lo...haha...call call call...

16) sudah tercapaikah hajat anda? cerita pasal hajat anda.
i think not yet...haha..dun wanna share here...malu ba..
17) apa yang korang paling geli?
lol...small insects...all kinds of them..
18) pernah accident/ injured teruk tak selama ini?
lol...nope..aha!
19) perkara yang paling menarik minat anda sehingga lupa kat bf/gf/husband/wife?
online..haha
20) perkara terakhir yang anda nak buat dalam dunia ini?
go out to the whole world..
21) tag 10 orang yang blog nya cantik:
erm...barbara...lin wei...jan...vivienne...tat's all..haha...^^

Comments

Popular posts from this blog

Problems Faced By Teenagers Today

Life!

October 2010~~